Apartament Garsoniere

Vlorë, Vlorë

670,00 € / m²

72,00 m²

Detajet e pronës

Transaksioni
Për shitje
Shteti
Shqipëri
Kodi i njoftimit
AP-6-JONA

Përshkrim

Shiten apartamente banimi/plazhi ne zone |Rezidenciale ne Vlore, 100 m mbas tunelit ne drejtim te Sarandes ose 100 m perpara se te arrini te Hotel Liro ne anen e siperme te rruges perball me Vilen Qeveritare buze detit.
Pjese e ndertimit do te jene edhe apartamente lukzose te kateve te fundit qe do te kene nje arkitektur moderne dhe pamje mahnitese te qytetit.
Te kjo godine do te perpiqemi te kenaqim dhe permbushim deshirat dhe nevojat e te gjithe klienteve tane.
Objekti do te kete 6 kate dhe aktualisht eshte ne fazen e karabinase dhe do te jete i banueshem brenda nje viti.
Cdo dritare e rezidences do te kete drite natyrore, shkallet e pallatit jane me dritare natyrore, ka ashensor dhe gjithashtu garazhe nentokesore per kedo qe do i preferoj. Uji i pijshem 24 ore.
Zona rezindeciale parashikon te gjitha facilitetet e nevojshme nga supermarketi, kopshte, lokale etj jane te parashikuara. Gjithashtu edhe pishina mund te perdoren me pagese nga banoret brenda kesaj zone.
Por mbi te gjitha mund te aksesoni plazhet private te kesaj zone me kembe duke lene makinen ne garazhin tuaj sepse ato jane vetem 5 min larg nese preferoni te ecni.

Cmimi 670 euro/metri, mundesi kreditimi me banka te ndryshme

Per me shume informacione na kontaktoni.

Dërgoni Kërkesën

Njoftime të ngjashme

Kjo faqe përdor cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni cookies?

Mëso më shumë

Cookies on our web page

What is Cookie?

A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user's web browse while a user is browsing a website. When the user browses the same website in the future, the data stored in the cookie can be retrieved by the website to notify the website of the user's previous activity

How do we use cookies?

A visit to a this page could generate the following types of cookie.

Strictly necessary cookies

These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features, such as accessing secure areas of the website. Without these cookies services you have asked for, like shopping baskets or e-billing, cannot be provided.

2. Performance cookies

These cookies collect information about how visitors use a website, for instance which pages visitors go to most often, and if they get error messages from web pages. These cookies don’t collect information that identifies a visitor. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. It is only used to improve how a website works.

3. Functionality cookies

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For instance, a website may be able to provide you with local weather reports or traffic news by storing in a cookie the region in which you are currently located. These cookies can also be used to remember changes you have made to text size, fonts and other parts of web pages that you can customise. They may also be used to provide services you have asked for such as watching a video or commenting on a blog. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites.

4. Targeting and advertising cookies

These cookies are used to deliver adverts more relevant to you and your interests They are also used to limit
the number of times you see an advertisement as well as help measure the effectiveness of the advertising campaign. They are usually placed by advertising networks with the website operator’s permission. They remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Quite often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

Cookie management

Cookies can be managed via the web browser settings. Please, see you browser help how to manage cookies.

On this site you can always turn cookies on/off on menu item “Cookie Management”.

Website management

This website is managed by:

Vetemprona.com