Filtro

Kërko me kod njoftimi

1058 Numri i rezultateve

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, Japim me Qira Ambient Zyre ne Rr. 28 Nentori. Ambient me siperfaqe 75m2, i shtruar me parket, eshte i organizuar ne 3 zyra, 1 WC dhe 1 ballkon. Ndodhet ne katin e 3-te te nje vile, jepet me qira bosh, 2AC. Ambienti ndodhet ne nje ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 145,00 m²

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 68,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Bulevardin Zogu I, prane Ministrise se Drejtesise. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 68 m2, ndodhet ne pallat te ri, eshte i shtruar ne pllake, totalisht i mobiluar, 1AC. Orientohet ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 83,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Rr. Papa Gjon Palli II. Apartament 1+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 83m2, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte I shtruar ne pllake, totalisht I mobiluar, 1AC. Orientohet ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 145,00 m²

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani, prane Liqenit artificial. Apartament 2+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 90m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani, prane Liqenit artificial. Apartament 2+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 90m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament 1.5 apartament me dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 72,00 m²
Tirane, Japim me Qera Apartament 1+1 ne Rr. Kodra Diellit. Apartament 1+1+1WC+1 Bll, me siperfaqe 72m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht I mobiluar, orientohet ne Lindje. Cmimi ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 128,00 m²
Tirane, Japim me Qera Apartament 3+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi, prane Shkolles 11 Janari. Apartament 3+1+ 2wc+2bll, me siperfaqe 128m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2.5 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.500,00 €
 • 130,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Ibrahim Rugova, prane Parkut te Tiranes. Apartament 2+1+1Dhome Gatimi+2WC, me siperfaqe 130 m2, I shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 4-rt te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Rr. Kristo Luarasi, prane Kopshtit Botanik. Apartament 1+1+1WC, me siperfaqe 60 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje vile 2 kat. Apartamenti eshte totalisht I mobiluar, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 330,00 €
 • 68,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Bulevardin Zogu I, prane Ministrise se Drejtesise. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 68 m2, ndodhet ne pallat te ri, eshte i shtruar ne pllake, totalisht i mobiluar, 1AC. Orientohet ...

Apartament Dhomë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 Rr. Ismail Qemali, prane Liceut Artistik. Apartament 1+1+1Wc, me siperfaqe 75m2, ndodhet ne katin e 4-rt te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i shtruar ne pllake, 2AC. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 214,00 €
 • 70,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 Rr. Liqeni I Thate, prane Kopeshtit Zoologjik. Apartament 1+1+1Wc+1Bll, me siperfaqe 70m2, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i shtruar ne ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 92,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Apartament 1+1+Studio+1Wc+2Bll, me siperfaqe 92m2, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i shtruar ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 70,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 Rr. Mendar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 1+1+dhome gatimi+2Wc+2Bll, me siperfaqe 70m2, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i shtruar ...

Apartament Dhomë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 70,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 Rr. Kavajes. Apartament 1+1+1Wc+1Bll, me siperfaqe 70m2, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i shtruar ne pllake, 1AC. Cmimi 350 Euro/muaj. -------------------------------------------------------------------- Tirana, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 330,00 €
 • 67,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 1+1+wc+Bll, me siperfaqe 67m2, eshte i shtruar me pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC. Cmimi 330 Euro/muaj. -------------------------------------------------------------------- Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 148,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr.Medar Shtylla, Prane Lulishtes. Apartament 2+1+1Dhome Gatimi+1WC+1Bll+garderobe, me siperfaqe 148 m2, I shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Rr. Kristo Luarasi, prane Kopshtit Botanik. Apartament 1+1+1WC, me siperfaqe 60 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje vile 2 kat. Apartamenti eshte totalisht I mobiluar, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 68,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Bulevardin Zogu I, prane Ministrise se Drejtesise. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 68 m2, ndodhet ne pallat te ri, eshte i shtruar ne pllake, totalisht i mobiluar, 1AC. Orientohet ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.500,00 €
 • 200,00 m²
Tirane, japim me qira Dyqan ne Bulevardin Barjam Curri, prane Karburant Kastrati. Dyqan+3WC, me siperfaqe 200 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Ambjent me sistem qendror aspirim-kondicionimi, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.500,00 € / m²
 • 70,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Rr. Dervish Hima. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 70 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, 1 AC, me dokumenta te rregullta pronesie, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 70.000,00 €
 • 67,00 m²
Tirane, shesim apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona ish-blloku.Apartament 2+1 me siperfaqe 67.5 m2 ndodhet ne kati i 5-te, te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar. Cmimi 70000 Euro. ____________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 116.000,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, shesim Apartment 2+1 tek Kopeshti Botanik, ne nje pallat te sapo perfunduar. Apartament 2+1+ 2WC+ 1 verande, me siperfaqe apartamenti 120 m2 dhe me siperfaqe verande 50 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te. Apartamenti ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 700,00 € / m²
 • 56,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 tek Kopeshti Botanik. Apartament 1+1+wc+bll, me siperfaqe 56 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri-Perendim. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 800,00 € / m²
 • 87,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Kopshti Botanik. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 87 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orietohet ne Jug. Cmimi 800 Euro/m2. __________________________________________________ ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 800,00 €
 • 87,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Kopshti Botanik. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 87 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orietohet ne Jug. Cmimi 800 Euro/m2. __________________________________________________ ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 50,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres Globe. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 50 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 50,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres Globe. Apartament 1+1+1WC, me siperfaqe 50 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orietohet ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com