Filtro

Kërko me kod njoftimi

1060 Numri i rezultateve

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 50,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres Globe. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 50 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 50,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres Globe. Apartament 1+1+1WC, me siperfaqe 50 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orietohet ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 47,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent zyre ne Rr. Reshit Collaku, prane Gjykates se Larte. Ambjent me siperfaqe 47 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambjenti eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.300,00 € / m²
 • 80,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane Ministrise se Kultures. Apartament 2+1+1 dhome gatimi dhe ngrenie + 2 WC, me siperfaqe 80 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 22,00 m²
Tirane, japim me qira Dyqan ne Rr. Gjin Bue Shpata, prane Stadiumit Dinamo. Dyqan + WC me siperfaqe 22 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Dyqani ndodhet buze rruge kryesore, me fasade xhami, ka mundesi ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 950,00 € / m²
 • 117,00 m²
Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Riza Cerova. Apartament 3+1+2wc+bll, me siperfaqe 117 m2, ka mundesi te zgjedhjes se shtrimit te poshtem, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Cmimi 950 Euro/m2. _________________________________________ ...

Vilë Shtëpi në rresht

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 220,00 m²
Tirane, japim me Qera Vile 2 kat ne Rr. Budi mbrapa Ambasades Amerikane. Vile 2 kat me siperfaqe ndertimi 220 m2 dhe siperfaqe trualli 190 m2 eshte e organizuar ne: Kati i 1-re ka 1 dhome ndenje + 1 dhome gatimi +1 WC. Kati i 2-te ka 4 dhoma ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+2Wc+1 Verande, me siperfaqe 100 m2 dhe verande me siperfaqe 80 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 89,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 tek Liqeni. Apartament 1+1+ 1WC+1Bll, me siperfaqe 89 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Jug. Cmimi ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Vlorë, Vlorë

 • Për shitje
 • 60.000,00 €
 • 96,00 m²
Vlore, shesim Apartament 3+1 ne Himare. Apartament 3+1+1 WC+1 Bll, me siperfaqe 96 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, parkim personal te perfshire ne cmim, ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, japim me Ambjent zyre ne Rr. Siri Kodra. Ambjent me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 3 zyra, 2 WC, 2 Bll, i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, orietohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Apartament 2+1+2 WC+2Bll, me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka vetem K/Bufe, orietohet ne Lindje-Perendim. Cmimi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent zyre ne Bulevardin Zogu I, prane Tirana Internacional Hotel. Ambjent me siperfaqe 120 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 4 ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 900,00 € / m²
 • 100,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+2WC+1 verande, me siperfaqe 100 m2 dhe verande 80 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr.Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Apartament 2+1 + 1 WC, 1 Bll , me siperfaqe 90 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti jepet me qira bosh, 2 AC, mundesi parkimi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent zyre ne Rr.Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Ambjent me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne pallat te ri me punime teper cilesore. Ambjenti eshte i organizuar ne 3 zyra + 1Wc+1 Bll, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 100.000,00 €
 • 107,00 m²
Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Kongresi I Manastirit. Apartament 3+1+2wc+bll, me siperfaqe 1o7 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, 2AC, orientohet ne Lindje. Cmimi ...

Vilë Shtëpi në rresht

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.000,00 €
 • 405,00 m²
Tirane, japim me qira Vile 3 kat ne Rr. Dibres, prane Korpusit Spitalor ‘Nene Tereza’. Vile 3 kat me siperfaqe banimi 135 m2 per cdo kat, oborr te gjelberuar 250 m2 , eshte e shtruar ne pllake+parket. Vila organizohet: Kati I ka ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 9,00 € / m²
 • 416,00 m²
Tirane, japim me qira Dyqan ne Rr. Frosina Plaku, prane 21-Dhjetorit. Dyqan me siperfaqe 416 m2, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Dyqani ka fasade xhami, ka mundesi reklamimi, i pershtatshem per cdo lloj biznesi. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 77.000,00 €
 • 94,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri. Apartament 2+1+ wc+bll, me siperfaqe 94 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pa banuar me pare, orientohet ne Lindje, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane Ministrise se Kultures. Apartament 2+1+1 dhome gatimi dhe ngrenie + 2 WC, me siperfaqe 80 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Vilë Shtëpi në rresht

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 620.000,00 €
 • 640,00 m²
Tirane, shesim Vile 3 kat ne Rr. Elbasanit, prane pallatit te Brigadave. Vile me siperfaqe ndertimi 640 m2 dhe siperfaqe trualli 500 m2, , eshte e shtruar ne pllake dhe parket. Vila organizohet me shkalle te brendshme: Kati i 1-re ...

Tokë Për ndërtim

Vlorë

 • Për shitje
 • 120,00 € / m²
 • 2.000,00 m²
Sarande, shesim Toke ne Borsh. Toke me siperfaqe 2000 m2, 200 m larg detit, ne nje terren kodrinor, me studim per ndertim vilash 2-3 kateshe, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 120 Euro/m2 BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 850,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Kavajes, prane ish-Samsungut. Ambjent me siperfaqe 120 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 3 zyra, 2 WC, 2 Bll, pjeserisht e mobiluar, ...

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 178,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Magazine ne Rr. Rexhep Jella, Blloku i Vilave Selite. Magazine me siperfaqe 100 m2, e shtruar ne beton, ndodhet ne katin e pare te nje vile 3 kat, me hyrje te vecate nga vila. Cmimi 25000 Leke/muaj. __________________________________________________ ...

Vilë Me taraca (nivele)

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.000,00 €
 • 300,00 m²
Tirane, japim me qira Vile 3 kat ne Rr. Rexhep Jella, Blloku i Vilave Selite. Vile 3 kat me siperfaqe 300 m2, dhe oborr 100 m2, eshte e shtruar ne pllake. Vila organizohet me shkalle te brendshme: Kati i pare ka 1 dhome ndenje, 1 WC, 1 Verande, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 145,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Rexhep Jella, Blloku i Vilave Selite. Apartament 3+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 145 m2, ishtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e dyte te nje vile. Apartamenti eshte i mobiluar 2 AC, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 98,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Marko Bocari, prane Liqenit. Apartament 1+1+wc+2bll, me siperfaqe 98 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 90,00 €
 • 125,00 m²
Tirane, shesim apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+dhome gatimi+2wc me siperfaqe 125 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie, shitet vetem ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 62,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Vaso Pasha, prane Farmacise Greke. Ambjent me superfaqe 62 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 2 zyra , 1WC, 1 AC, orientohet ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com