Rreth Tiranës

Tirana është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Shqipërisë. Ajo ka një histori shumë të vjetër, që daton që nga epoka paleolitike, e cila daton 10.000 deri 30.000 vjet më parë. Vendbanimet më të vjetra janë gjetur në afërsi të malit të Dajtit dhe shpellës së Pëllumbasit. Tirana dhe rrethinat e saj janë të mbushura me toponimet ilire. Ilirët e quajtën vendbanimin Tërana.

Por vetë qyteti është i ri, më shumë se 400 vjeçar. Ajo u themelua në vitin 1614 nga Sulejman Pashë Bargjini një zotërin feudal i asaj kohe nga ky rajon. Vendodhja e saj gjeografike, e vendosur në mes të maleve dhe detit, në zemër të Shqipërisë, e bënin këtë qytet më atraktiv për të gjithë njerëzit, duke i inkurajuar ata të zhvendoseshin në Tiranë.

Rreth Tiranës
1010Prona
3Ndërtesa të reja

Prona të reja - Tiranë - Tiranë

Apartament - Tiranë - Tiranë

Vilë - Tiranë - Tiranë

Objekte Biznesi - Tiranë - Tiranë

Tokë - Tiranë - Tiranë

Agjensi Imobiliare - Tiranë - Tiranë

Albania Apartments

Albania Apartments

Albania Prestige

Albania Prestige

BETA 3 INFORMACION

BETA 3 INFORMACION

BYLIS IMOBILIARE

BYLIS IMOBILIARE

CENTURY 21 Enternal

CENTURY 21 Enternal

CENTURY 21 Mei Properties

CENTURY 21 Mei Properties

CENTURY 21 Prestige

CENTURY 21 Prestige

CENTURY 21 The Point

CENTURY 21 The Point

Colliers International Albania

Colliers International Albania

ED Real Estate

ED Real Estate

EDIL AL

EDIL AL

INF 93

INF 93

Societe Generale Albania

Societe Generale Albania

The Best Construction

The Best Construction

Tirana Real Estate

Tirana Real Estate

Vetemprona.com

Vetemprona.com

Kjo faqe përdor cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni cookies?

Mëso më shumë

Cookies on our web page

What is Cookie?

A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user's web browse while a user is browsing a website. When the user browses the same website in the future, the data stored in the cookie can be retrieved by the website to notify the website of the user's previous activity

How do we use cookies?

A visit to a this page could generate the following types of cookie.

Strictly necessary cookies

These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features, such as accessing secure areas of the website. Without these cookies services you have asked for, like shopping baskets or e-billing, cannot be provided.

2. Performance cookies

These cookies collect information about how visitors use a website, for instance which pages visitors go to most often, and if they get error messages from web pages. These cookies don’t collect information that identifies a visitor. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. It is only used to improve how a website works.

3. Functionality cookies

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For instance, a website may be able to provide you with local weather reports or traffic news by storing in a cookie the region in which you are currently located. These cookies can also be used to remember changes you have made to text size, fonts and other parts of web pages that you can customise. They may also be used to provide services you have asked for such as watching a video or commenting on a blog. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites.

4. Targeting and advertising cookies

These cookies are used to deliver adverts more relevant to you and your interests They are also used to limit
the number of times you see an advertisement as well as help measure the effectiveness of the advertising campaign. They are usually placed by advertising networks with the website operator’s permission. They remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Quite often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

Cookie management

Cookies can be managed via the web browser settings. Please, see you browser help how to manage cookies.

On this site you can always turn cookies on/off on menu item “Cookie Management”.

Website management

This website is managed by:

Vetemprona.com